Çukur son bölüm izle

Çukur son bölüm full izle! Çukur dizisi 105. son bölüm sansürsüz tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebilecek. Çukur 105. bölüm full izle linki haberimizde.

Çukur 105. bölüm full izle merakla araştırılıyor. 30 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin 105. son bölüm linki Puhu TV’de tek parça halinde yayına girdi.

ÇUKUR 105. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Cumali’yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Cengiz ve Ogeday’a büyük bir darbe indirmek üzereyken Yamaç’ın oyununa gelecek. Yamaç ve Cumali İdris’in ölümü üzerine ilk defa gerçek bir yüzleşme yaşayacak.

Yamaç, Cumali’nin Çağatay’a kaptırdığı tapuları öğrendiğinde harekete geçip sürpriz bir isimle iş birliği yapacak. Büyük bir kararın eşiğinde olan Selim, tüm dengeleri değiştirecek bir yola girmek üzereyken herkesi şok edecek bir sürprizle karşılaşacak.

Çukur son bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 105. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.