Çukur 104. bölüm full izle!

Çukur 104. Bölüm full izle! Çukur 104. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Puhu TV'de. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Çukur 104. Bölüm izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 104. Bölüm full izle linki tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebilecek. Peki, Çukur 104. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ÇUKUR 104. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cengiz Erdenet’e büyük bir rest çeken Yamaç’ın bir sonraki hamlesi heyecanla beklenecek. Cengiz ve Çağatay Yamaç’ı yıldırmak için ellerinden geleni yaparken Yamaç’ın önceden kurduğu bir planla işler bekledikleri gibi gitmeyecek.

Çukur 104. bölüm full izle!

Çağatay, Yamaç cephesinde kaybederken Cumali’ye karşı mücadelesinde elindeki büyük kozları kullanarak Çukur’a büyük bir tehdit savuracak. Yamaç’ın eve dönüşüyle duygusal anlar yaşanırken, içlerinden birinin sonunun giderek yaklaştığını kimse fark etmeyecek.

Çukur 104. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 104 bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.