Çukur 103. bölüm sansürsüz full izle!

Çukur 103. bölüm full izle! Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur son bölüm izle sansürsüz tek parça linki Youtube’de.

Çukur 103. bölüm izle tek parça linki araştırılmakta. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı Çukur dizisinin 103. son bölümü 16 Kasım 2020 akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Daha öncesinde cezalandırılan Sefa, arkasını sağlama alarak Erdenetler ile iş birliği yapar. Ancak bu onun en büyük hatası olur. Çukur mahallesine yapılan saldırılan nefesleri keser. Hem evde hem de mahallede ipler iyice gerilirken saldırılar sonrasında yeniden aile bir araya gelir.

Yamaç kardeşi Selim ile yüzleşir. Hiç beklemediği bir anda ağır bir suçlama altında kalan Yamaç artık iyice köşeye sıkışır. Ancak kenarda bekleyen Sultan annenin son bir hamlesi Yamaç’ı yeniden harekete geçirir ve Koçovalı olmanın ne demek olduğu bir kez daha hatırlanır.

 

Çukur 103. bölüm sansürsüz full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 103. bölüm çukur son bölüm Çukur tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.