Çukur 102. bölüm fragmanı izle!

Çukur 102. bölüm fragmanı izle! Çukur 102. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Dizinin son bölümü 2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlandı. Peki, Çukur 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 102. bölüm fragmanı izle detayları haberimizde. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 101. son bölümüyle ekrana geldi. Heyecan yaratan sahneleriyle Çukur 102. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Çağatay’la bir kez daha yüz yüze gelen Yamaç hem ondan kurtulmak hem de Cumali’nin öfkesinin yatışması için nefes kesen bir plan kuracak. Karaca’nın söyledikleriyle Koçovalı evinde gerilen ipler bir kardeş kavgasının başlangıcı olacak.

Hem mahallede olanlar hem de evde olanlarla yükü artan Cumali kritik bir karar verirken Selim Çukur’a liderlik etmek için ilk adımını atacak. Hiç beklemediği bir anda aldığı güzel bir habere sevinen Yamaç’ı bu haberin hemen ardından büyük bir yüzleşme bekleyecek.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.