Çukur 101. bölüm full izle

Çukur 101. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Çukur 101. son bölümünü 2 Kasım akşamında tek parça halinde Show TV platformundan izleyebilirsiniz.

Çukur 101. bölüm izlemek için araştırmalar başladı. 2 Kasım akşamında Puhu TV ekranlarında yayınlanacak Çukur dizisinin 101. son bölümünde neler yaşandığına dair detayları haberimizde bulabileceksiniz. Çukur 101. son bölümde neler oldu?

ÇUKUR 101. BÖLÜM ÖZETİ

Çağatay’la bir kez daha yüz yüze gelen Yamaç hem ondan kurtulmak hem de Cumali’nin öfkesinin yatışması için nefes kesen bir plan kuracak. Karaca’nın söyledikleriyle Koçovalı evinde gerilen ipler bir kardeş kavgasının başlangıcı olacak.

Çukur 101. bölüm full izle

Hem mahallede olanlar hem de evde olanlarla yükü artan Cumali kritik bir karar verirken Selim Çukur’a liderlik etmek için ilk adımını atacak. Hiç beklemediği bir anda aldığı güzel bir habere sevinen Yamaç’ı bu haberin hemen ardından büyük bir yüzleşme bekleyecek.

ÇUKUR 101. BÖLÜM İZLE

Çukur 101. bölüm full izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 101. bölüm Çukur full Çukur tek parça çukur son bölüm Çukur 2 Kasım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.