Çukur 101. bölüm full izle!

Çukur 101. bölüm full izle! Çukur 101. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV'de. 26 Ekim Pazartesi akşamında Çukur 101. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek.

Çukur 101. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Aras Bulut iynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 101. son bölümü 26 Ekim Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Çukur 101. son bölümünde; Yamaç ile Cengiz arasında başlayan gerilim tüm Çukur’u etkilediği gibi duygusal anları da berberinde getirecektir. Çukur 101. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Puhu TV'de izlenebilecek.

ÇUKUR 101. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cengiz’in yeni hamlesi ile Çukur’da roller değişir. Ailesinin tehlikede olduğunu anlayan Yamaç, Cengiz’in bile beklemediği bir hamle yaparak herkesi yanıltır. Her işte olduğu gibi burada da Vartolu ile birlik olan Yamaç, Cengiz ile baş etmek adına her şeyi dener. Ancak gelen sürpriz bir hamle bütün planların değişmesine neden olur.

Çukur 101. bölüm full izle!

Azer’in ölümü sonrasında Karaca’da bütün Koçovalı ailesinin kaderini etkileyecek bir açıklamada bulunur. Çukur’da mahallesi zarar gören kişiler için yeniden birlik olurken Yamaç ve Vartolu ile beraber nefes kesecek bir aksiyon gerçekleştirirler. Ve Çukurlu olmanın ne demek olduğunu düşmanlarına bir kez daha gösterirler. Eski bir düşmana rastlayan Yamaç da Cengiz’i devirebilmek adına onunla bir araya gelmek zorunda kalacaktır.

Çukur 101. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 101. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.