Çukur 100. bölüm full izle!

Çukur 100. bölüm full izle! Çukur 100. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV'de. 26 Ekim Pazartesi akşamında Çukur 100. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek.

Çukur 100. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Aras Bulut iynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 100. son bölümü 26 Ekim Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Çukur 100. son bölümünde; Yamaç ile Cengiz arasında başlayan gerilim tüm Çukur’u etkilediği gibi duygusal anları da berberinde getirecektir. Çukur 100. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Puhu TV'de izlenebilecek.

ÇUKUR 100. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cengiz’in yeni hamlesi ile Çukur’da roller değişir. Ailesinin tehlikede olduğunu anlayan Yamaç, Cengiz’in bile beklemediği bir hamle yaparak herkesi yanıltır. Her işte olduğu gibi burada da Vartolu ile birlik olan Yamaç, Cengiz ile baş etmek adına her şeyi dener. Ancak gelen sürpriz bir hamle bütün planların değişmesine neden olur.

Çukur 100. bölüm full izle!

Azer’in ölümü sonrasında Karaca’da bütün Koçovalı ailesinin kaderini etkileyecek bir açıklamada bulunur. Çukur’da mahallesi zarar gören kişiler için yeniden birlik olurken Yamaç ve Vartolu ile beraber nefes kesecek bir aksiyon gerçekleştirirler. Ve Çukurlu olmanın ne demek olduğunu düşmanlarına bir kez daha gösterirler. Eski bir düşmana rastlayan Yamaç da Cengiz’i devirebilmek adına onunla bir araya gelmek zorunda kalacaktır.

Çukur 100. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 100. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.