Cudi eteklerinde bayram havası... Cudi Cup tenis turnuvası başladı

Bir zamanlar terörün kol gezdiği Cudi Dağı'nın eteklerinde artık spor müsabakaları düzenleniyor. Kadın ve erkek sporcuların katıldığı Cudi Cup tenis turnuvası başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu turnuvanın açılış töreninde konuştu.

Terörün yerini sporun aldığı Şırnak Cudi’de düzenlenen tenis turnuvası bu yıl uluslararası düzeye genişledi. Cudi Cup’a 10 ülkeden 100’den fazla sporcu katılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Türkiye Tenis Federasyonu, Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve Şırnak Üniversitesi iş birliğiyle 16 Mayıs’ta başlayan Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası 22 Mayıs’a kadar devam edecek.

KUPA İÇİN YARIŞACAKLAR

Tenis turnuvası Cudi Dağı eteklerinde kurulu Şırnak Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulan 4’ü açık, 2’si kapalı 6 kortta yapılacak. Turnuvada sporcular, tek kızlar ve erkekler, çift kızlar ve erkekler kategorilerinde kupanın sahibi olmak için ter dökecek.

BAKAN KASAPOĞLU AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Cudi Cup tenis turnuvasının açılış töreninde konuştu. Bakan Kasapoğlu sporun birleştirici ruhuna dikkat çekerek, Şırnak'a spor alında yapaılan yatırımlardan bahsetti.

 

Cudi eteklerinde bayram havası... Cudi Cup tenis turnuvası başladı ile ilgili etiketler Şırnak Mehmet Muharrem Kasapoğlu cudi cup tenis turnuvası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.