Cübbeli Hoca'dan Karamollaoğlu'nu kızdıracak sözler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı Sivas Tanıtım Günleri etkinliğinde bir grubun yoğun tepkisi üzerine kürsüden inip alandan ayrılmak zorunda kaldı. Son zamanlarda Karamollaoğlu ile arası kötü olan Cübbeli Ahmet Hoca Twitter'dan yorum yaptı.

Sivas Konfederasyonu ve İstanbul Sivas Platformu tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Karamollaoğlu gelen tepkiler üzerine kürsüden inmek zorunda kaldı.

Son zamanlarda Karamollaoğlu ile arası açık olan Cübbeli Ahmet Hoca, Twitter'dan yorum yaptı. 

Kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü şöyle yazdı:

İnsan kendini bu durumlara düşürmemeli, muhaliflere güvenip ileri geri konuşmamalı yoksa Müslüman içine çıkamayacak hale gelir

Cübbeli Hoca'dan Karamollaoğlu'nu kızdıracak sözler

Cübbeli Hoca'dan Karamollaoğlu'nu kızdıracak sözler ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Cübbeli Ahmet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.