Cübbeli Hoca kadınların çalışmasını fitne ilan etti!

Cübbeli Ahmet Hoca "Lalegül TV"de kadınları çok kızdıran açıklamalarda bulundu. Kadınların erkeklerle çalışmasının en büyük fitne ve fesat olduğunu söyleyen Cübbeli, işsizliği, erkeklerin düşük maaş almasını hatta ekonomideki sıkıntıları bile kadınların erkeklerle çalışmasına bağladı. İşte Cübbeli'nin büyük tepki çeken açıklaması...

Cübbeli Ahmet Hoca son açıklamalarında çalışan kadınları hedef aldı. 

Kadınların erkeklerle birlikte çalışması için en büyük fitne fesat ilan eden Cübbeli Hoca, kadınların kadınlarla çalışmasında ise hiçbir mahsur olmadığını söyledi.

Erkeklerin düşük maaş almasını, işsizliği ve ekonomide yaşanan sıkıntıları kadınların erkeklerle çalışmasına bağlayan Ahmet Ünlü, kadınların iş hayatından çekilmesinin işsizliği bitireceğini iddia etti. 

Kadınların çalışmaktan vazgeçmesi ile ekonominin de düzeleceği iddiasında olan Cübbeli'nin bu sözleri büyük tepki çekti. 

Cübbeli Hoca kadınların çalışmasını fitne ilan etti! ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet erkek kadın işsizlik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.