Hadis satarken yakalanınca...

'Yanmayan kefen' satışıyla yıllarca tartışılan Cübbeli Ahmet Hoca, bu kez sosyal medya hesabından kendi reklamını yaptı. Paylaşımı tepki alan Cübbeli çareyi tweeti silmekte buldu.

Selefi derneklerin yaklaşık iki bininin silahlandığını gündeme getirerek kamuoyunda tartışma yaratan Cübbeli Ahmet Hoca, bu kez kendi reklamını yaptı.

Kaleme aldığı Sahîhu'l Buhârî adlı kitabı, bir reklamcı gibi pazarlayan Cübbeli, sosyal medya hesabından, "Ev, araba ve diğer değerli eşyalarınızın muhafazası için mutlaka içlerinde Buhâr-î Şerîf bulundurun. Taşınması kolay olsun diye aslı üç cilt olan nüshayı tek cilt halinde bastık" paylaşımında bulundu.

 Cübbeli Ahmet paylaştığı videoda ise "1680 sayfa mı ne... Onun için en ince kağıt kullanılsın dedim. Bu size evinize, ocağınıza, yuvanıza, iş yerinize, bineceğiniz vasıtanıza yol arkadaşı..." ifadelerini kullandı.

Söz konusu mesajına tepki gösterilen Cübbeli Ahmet, attığı tweeti sildi. Ancak video YouTube hesabında bulunuyor.

Hadis satarken yakalanınca...

Hadis satarken yakalanınca... ile ilgili etiketler Twitter Cübbeli Ahmet kitap tweet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.