Cübbeli Ahmet'e yayında kaset şantajı yaptılar: Şeyhliğini ilan et de kasetleri patlatalım

İsmailağa Cemaati'nin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, yayınında Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye kaset şantajı yaptı. Ustaosmanoğlu 'Diyoruz ki Cübbeli Ahmet Mahmut'a 'erkeksen şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım' diyoruz.' şeklinde konuştu.

İsmailağa Cemaati'nin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü tehdit etti.

Ünlü’nün Endonezya'dan kadın misafirlerinin geldiğini iddia eden Saadeddin Ustaosmanoğlu, “Bunları sen mi açıklayacaksın biz mi açıklayalım?” diye sordu.

Ustaosmanoğlu, yayınında, "Diyoruz ki Cübbeli Ahmet Mahmut'a 'erkeksen şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım' diyoruz. Endonezya’nın Java şehrinde oturan Seyid Nefel Kaf'ı tanıyor musun? Bunun cevabını ver. Bu Nefel Kaf'ın sana getirdiklerini biz mi açıklayalım sen mi açıklayacaksın? Nefel Kaf'ın getirdiği kişileri kimin evinde misafir ettiğini sen mi açıklayacaksın biz mi açıklayalım? Kaf'ın getirdiği nisa taifesinden (Kadın topluluğu) olan bu misafirleri 3 ay sonra Endonezya'ya gönderdiğini biliyoruz. Bunları sen mi açıklayacaksın biz mi açıklayalım? Kahire'de aradığını bulamayınca Lübnan'a gittiğini ve Lübnan'da ne yaptığını da biliyorum" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet'e yayında kaset şantajı yaptılar: Şeyhliğini ilan et de kasetleri patlatalım ile ilgili etiketler Şantaj İsmailağa Cemaati Cübbeli Ahmet Ahmet Mahmut Ünlü kaset Saadeddin Ustaosmanoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.