Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu'nun şarkı sözlerine Twitter'dan tepki gösterdi

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son günlerin en çok konuşulan ismi Sezen Aksu’nun tepki çeken şarkısının sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Aksu’nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı parçasındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri için yorumda bulundu.

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu’ya şarkı sözlerinden dolayı her kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor. "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısının sözlerinde "Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri tartışmanın büyümesine neden oldu.

Sözleri Sezen Aksu’ya ait olan şarkı konusunda tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları kısa zamanda #sezenaksu etiketini Twitter’da ilk sıraya kadar taşıdı.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Beşerin ilk babası ve ilk peygamber Adem Aleyhisselâm ve eşi Havva Validemize cahil diyecek kadar alçalan esfeller ve Allah-u Teâlâ'nın: "Allah Âdem'e bütün isimleri (dilleri ve ilimleri) öğretti" buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhur ve gözde sanatçısı olarak kabul ediliyorsa artık Allah-u Teâlâ'nın bu toplumdan razı olup olmadığını anlamak için bu kıstas yeterlidir." paylaşımında bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu'nun şarkı sözlerine Twitter'dan tepki gösterdi

Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu'nun şarkı sözlerine Twitter'dan tepki gösterdi - Resim : 2

ŞAHANE BİR ŞEY YAŞAMAK ŞARKI SÖZLERİ

"Acısıyla, tatlısıyla
Ne şahane bir şey yaşamak
Dibe vurmak, dimdik durmak
Bin bahane, bin oyun kurmak
Binmişiz bir alâmate
Gidiyoruz kıyamete
Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e
Aha yine, aha yine
Önümüz uçurum, ardımız dağ
İlle yanacağız, yanacaklar
Elbette
Gül de var, diken de
Aşk da var, savaş da
Her şey hepimiz için
Kısmet hayatta
Yazın veda edişi
Şölenlerle, şarkılarla
Baharların gelişi
Kırmızı, mor, yeşil lila la la ne şahane"

Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu'nun şarkı sözlerine Twitter'dan tepki gösterdi ile ilgili etiketler Sezen Aksu Cübbeli Ahmet Hoca şahane bir şey yaşamak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.