Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ahmet Hakan’ın canlı yayın konuğu olan ve Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü kimdir sorusu araştırılıyor. Cübbeli Ahmet Hoca kaç yaşında? Nereli? Eğitimi ne? Detaylar haberimizde…

Her daim siyaset gündemine yaptığı yorumlar ile tanınan ve Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk kanalında Ahmet Hakan’ın konuğu oldu. Vatandaşlar ise Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün hayatını araştırmaya başladı.

AHMET MAHMUT ÜNLÜ KİMDİR?

Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerindendir. Resaili Ahmediyye ismiyle değişik konularda yayınlanmış birçok risalesi bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, medyada yer alan tartışmalı ifadeleri, yazdığı kitaplarla ve verdiği vaazlarla tanınmaktadır.

İslâmiyet'e getirilen yeni yorumlara ve reformist görüşlere karşı durmaktadır. İslâm dinini Ehl-i Sünnet anlayışına göre yaşamak gerektiğini savunur. Özellikle İstanbul dışındaki mekânlarda vermiş olduğu vaazlar ilgi görmektedir.

Doğum tarihi: 27 Şubat 1965
Kaç yaşında: 55yaşında
Nereli: Fatih, Türkiye
Eğitim: Yavuz Selim İlkokulu

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.