Cübbeli Ahmet Hoca: HDP'ye nasıl yüzde 12 oy çıkar ya, bu ne dinsizliktir!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, siyasi anketlerde HDP’nin yüzde 11-12 oranlarında oy alacağı tahminleri hakkında, "Yüzde 12 nasıl çıkar ya? Bu ne dinsizliktir ya? Ne arıyorsun abi? Durumların neresinden tutalım. Allah bu millete rahmet nazarıyla bakar mı?” diye konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve siyasi gelişmelerle ilgili gazeteci Serdar Arseven'ın Youtube kanalında değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP hakkındaki sözlerini hatırlatan Cübbeli Ahmet Hoca, "Kürtler Müslümandır. Bunlara oy verenler arasında da Müslümanlar var Bunların ne Marksist Leninist, ne dinsiz siyoniste çalıştığı anlatılamıyor mu, ben anlamadım ya. Bu Müslümanlar nasıl bunlara rey verebilir" dedi.

"KÜFÜR TEK MİLLETTİR"

Ukrayna'da patlak veren savaşı değerlendiren Cübbeli Ahmet Hoca, "Yorgan gitti kavga bittiye dönecek. Küfür tek millettir. Aralarında danışıklı dövüş olabilir. Bir bakarsınız iş bize dönebilir. Bizim de büyük zarar görme tehlikemiz vardır. Zaten bölünme tehlikesi, eyalet tehlikesi HDP eliyle vardır." diyen Cübbeli Ahmet Hoca şunları söyledi:

"BU NE DİNSİZLİKTİR YA"

"HDP halen yüzde 12. Bunun yüzde 1'e 2'ye düşmesi lazımdı. Bu kadar analar ağlıyor. Kadıncağızlar çocuklarının kaçırıldığını söylüyor, bunların ne namussuz olduğunu söylüyor. Yüzde 12 nasıl çıkar ya? Bu ne dinsizliktir ya? Ne arıyorsun abi? Durumların neresinden tutalım. Allah bu millete rahmet nazarıyla bakar mı?” ifadelerini kullandı.

 

Cübbeli Ahmet Hoca: HDP'ye nasıl yüzde 12 oy çıkar ya, bu ne dinsizliktir! ile ilgili etiketler HDP Cübbeli Ahmet Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.