Cübbeli Ahmet Hoca ameliyat oldu! Sağlık durumunu video ile açıkladı...

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Twitter hesabından sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olduğunu duyurdu. Gözünden geçirdiği katarakt ameliyatı sonrası bir video çekerek takipçilerine sağlık durumunu paylaşan Cübbeli Ahmet; iyi olduğunu belirtti.

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü; sol gözünden ameliyat oldu, ameliyattan çıkınca hasta önlüğü ile bir video çekerek Twitter hesabından yayınladı.

"ÇARŞAMBA GÜNÜ DERSE GİREBİLECEK DURUMDAYIM"

Başarılı geçen operasyon sonrası sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Cübbeli Ahmet öğrencilerine Çarşamba günü derse girebilecek durumda olabileceğini söyledi.

"DUALARLA BUGÜNE KADAR GELDİ"

Video boyunca şeker hastası olduğu için yıllardır göz rahatsızlığı çektiğini ve hocasından aldığı dualarla gözünün bugüne kadar gelebildiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, birçok şeker hastasının gözlerini kaybedebildiğini anlattı.

 

Cübbeli Ahmet Hoca ameliyat oldu! Sağlık durumunu video ile açıkladı... ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet Ameliyat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.