CSKA Moskova'dan Melih Mahmutoğlu paylaşımı

THY Euroleague'de CSKA Moskova'yla play-off oynayan ve 3 maçı da kaybederek süpürülen Fenerbahçe Beko, 6 sezon sonra Final-Four'a kalamadı. Seriyi kazanan Rus ekibi, kaptan Melih Mahmutoğlu'na göndermede bulunan bir "Twitter esprisi" yaptı.

THY Euroleague play-off serisini Fenerbahçe Beko'yu 3-0'la eleyen CSKA Moskova, Sarı-Lacivertliler'in kaptan Melih Mahmutoğlu'nda Twitter'dan esprili bir göndermede bulundu.

Normal sezonun bitimiyle bir röportajında CSKA eşleşmesinin değerlendiren milli guard "CSKA Moscow aslında istediğimiz bir takımdı. Doğru basketbolu, takım basketbolunu oynamamız gerekiyor. Bu şekilde oynadığımız zaman kazanamayacağımız bir maç yok" ifadelerini kullanmıştı.

Seriyi 3-0 kazanan Rus devi, Melih'in bu sözlerine göndermede bulundu. CSKA'nın Twitter paylaşımını görenlerin bir kısmı espiriyi beğenirken, bozulanlar da yok değildi. 

 

CSKA Moskova'dan Melih Mahmutoğlu paylaşımı ile ilgili etiketler CSKA Moskova Fenerbahçe Beko THY Euroleague Melih Mahmutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.