CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'yı açıkladı... Milli yıldız sezon sonuna kadar kiralandı

Fransa şampiyonu Lille'in milli yıldızlarından Yusuf Yazıcı, sezon sonuna kadar Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralandı. Rus devi transferi resmen açıkladı. Lille ile CSKA arasında yapılan sözleşmede satın alma opsiyonu bulunuyor. Trabzonspor'dan 2019 yazında 17.5 milyon euro bonservisle Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı bu sezon Ligue'de çoğunluğu sonradan oyuna girerek 15 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

Fransa şampiyonu Lille'in milli yıldızlarından Yusuf Yazıcı, sezon sonuna kadar Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralandı. Rus devi transferi resmen açıkladı. Lille ile CSKA arasında yapılan sözleşmede satın alma opsiyonu bulunuyor.

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun temsilcisi Adem Cebeci, milli futbolcunun Rus ekibine transferi hakkında birkaç gün önce açıklamada bulundu.

Cebeci, “Yusuf Yazıcı’nın transferi tamamlandı mı?” sorusuna, Moskova kulübüyle görüşmelerin olumlu sürdüğünü belirterek, “Anlaşma henüz sağlanmadı ama olumlu ilerliyor. Yusuf henüz sağlık kontrolünden geçmedi, henüz bir anlaşma yok. CSKA Moskova çok istekli. CSKA, Avrupa’nın köklü ve büyük takımlarından. Yusuf Yazıcı için çok istekliler. CSKA anlaşma tamamlandığında resmi açıklama yapacaktır” dedi.

Trabzonspor'dan 2019 yazında 17.5 milyon euro bonservisle Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı bu sezon Ligue'de çoğunluğu sonradan oyuna girerek 15 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

SOSYAL MEDYA EKİBİNDEN BÜYÜK GAF!

CSKA Moskova'nın sosyal medya ekibi transferi açıklarken büyük bir gafa imza attı. 'Yusuf, burası Rusya! Burada çok Natasha var!' açıklamasıyla Yusuf Yazıcı transferini duyuran CSKA Moskova, paylaşımını sildi.

CSKA Halkla İlişkiler Direktörü Serguei Aksenov, bu paylaşımı yapan kulüp çalışanlarının kovulduğunu açıkladı.

 

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'yı açıkladı... Milli yıldız sezon sonuna kadar kiralandı ile ilgili etiketler Lille Yusuf Yazıcı Ligue 1 CSKA Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.