CSKA Moskova, Daniel Hackett’ın takımdan ayrıldığını açıkladı... Rus devinin kadrosu dağıldı...

CSKA Moskova'dan Daniel Hackett'ın da takımdan ayrılmasıyla kulübü terk eden basketbolcu sayısı 6'ya yükseldi. Rusya'nın yaşadığı döviz krizinin ardından UNICS Kazan ve Zenit takımları yabancı oyunlarına takımdan ayrılma fırsatı tanımıştı. CSKA da "Bu hareket sözleşme şartlarına aykırı olsa da kulüp, sporcuların kararını anlayışla karşılıyor" açıklaması yaptı.

CSKA Moskova'da yaprak dökümü sürüyor... Rus devi, ülkesinin Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası 6 oyuncusunun kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Son olarak İtalyan guard Daniel Hackett da, Gürcü forvet Tornike Shengelia, Danimarkalı Iffe Lundberg, Litvanyalı Marius Grigonis, Alman Johannes Voigtmann ve Rus Joel Bolomboy gibi CSKA Moskova'dan ayrılma kararı aldı.

Rus kulübünden yapılan açıklamada, "Bu hareket sözleşme şartlarına aykırı olsa da kulüp, sporcuların kararını anlayışla karşılıyor. Oyuncu anlaşmalarının durumu, Avrupa'daki siyasi ve sportif ortam normale döndüğünde çözülecek." ifadeleri kullanıldı.

Rus takımlarının THY Euroleague'e katılımı askıya alındı. CSKA Moskova, bu sezon 14 galibiyet ve 10 mağlubiyetle puan tablosunun 6. basamağında bulunuyordu.

 

 

 
CSKA Moskova, Daniel Hackett’ın takımdan ayrıldığını açıkladı... Rus devinin kadrosu dağıldı... ile ilgili etiketler CSKA Moskova THY Euroleague Daniel Hackett
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.