CS:GO ücretsiz oldu!

CS:GO ücretsiz versiyonu yayınlandı! Özellikle Battle Royale oyunlarının artması ve oyuncuların ilgisini çekmesiyle birlikte kitlesinde büyük düşüş yaşayan CS:GO en nihayetinde bedava bir sürüm aldı. Free Edition olarak lanse edilen sürümü ücretsiz indirip para vermeden oynayabilirsiniz.

Şu anda Steam'de indirilebilir olan CS:GO Free Edition için hiçbir ücret talep edilmezken oyunun botlara karşı oynandığını belirtmek gerekiyor. Orijinal CS:GO'yu satın almadan önce denemek veya kendinizi geliştirmek için mantıklı bir seçenek olan ücretsiz sürüm için 16GB'lık depolamaya sahip olmanız gerekiyor.

Normal CS:GO ile hiçbir farkı olmayan Free Edition'da yer alan GOTV aracılığıyla e-spor maçlarını takip edebilir ve kişisel ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Oyundaki tüm haritaları ve silah türlerini barındıran ücretsiz sürümün 5 Eylül'de düzenlenecek olan FACEIT London Major turnuvası öncesinde oyunculara sunulması da dikkatlerden kaçmadı.

CS:GO ücretsiz oldu!

Bu yılki e-spor turnuvasını Londra'da yapacak olan CS:GO alıştırmaları için Free Edition'un güzel bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Her zorluğa uygun yapay zekaya sahip olan ücretsiz sürümü Mac, Windows ve Linux platformuna indirebileceğinizi belirtmek gerekiyor. CS:GO'nun ücretsiz sürümünü oynamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CS:GO FREE EDİTİON NASIL İNDİRİLİR?

Ücretsiz CS:GO sürümü Counter-Strike: Global Offensive Free Edition, Steam üzerinden rahatlıkla indirilebilir. Bunun için ilk olarak Steam uygulamasını indirip, sonrasında bir hesap açarak ya da var olan hesabınızla uygulamaya giriş yapabilir. Ardından CS:GO Free Edition yazılmak suretiyle oyunun sayfasından, ücretsiz oyun indirilebilir.

CS:GO ücretsiz oldu! ile ilgili etiketler steam CS:GO
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.