Manchester City, Palace'ın işin 3 dakikada bitirdi

Premier League'de şampiyonluğa koşan Manchester City, Crystal Palace deplasmanında 3 dakikada attığı 2 golle kazandı. Pep Guardiola'nın takımı yarın Manchester United'ın Liverpool'a yenilmesi halinde son 4 sezonda 3'üncü, tarihindeki 7. lig şampiyonluğuna ulaşacak.

Premier Lig'in 34. haftasında Crystal Palace'a konuk olan Manchester City, Selhurst Park'tan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. City, yarın Manchester United'ın Liverpool'a yenilmesi halinde son 4 sezonda 3'üncü, tarihindeki 7. lig şampiyonluğuna ulaşacak.

Yarınki maçlarda işler City'nin istediği gibi gitmezse 8 Mayıs'ta Chelsea'yi ağırlayacak olan Guardiola'nın takımı kazanırsa bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Güney Londra deplasmananına 77 puanla ve en yakın rakibi United'ın 10 puan önünde gelen City, Sergio Agüero'nun 57 ve Ferran Torres'in 59'da attığı gollerle 3 dakikada fişi çekti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Lig Kupası finalinde Tottenham Hotspur'u yenerek şampiyonluğa ulaşan Pep Guardiola'nın takımı UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında da PSG'yi deplasmanda 1-0'dan gelip 1-2 mağlup etmişti.

Puanını 80'e çıkaran Manchester City, maç fazlasıyla farkı 13 puana yükseltti. 4 maçtır kazanamayan ve 13. sırada yer alan Crystal Palace ise 38 puanda kaldı.

Manchester City'nin sosyal medya hesaplarından "boykot" nedeniyle hiçbir paylaşım yapılmadı.

Manchester City, Palace'ın işin 3 dakikada bitirdi

Manchester City, Palace'ın işin 3 dakikada bitirdi ile ilgili etiketler Manchester City Pep Guardiola premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.