Crysis 4 resmen duyuruldu: Ekran kartları ağlayacak!

2000’li yıllara damga vuran ve Türkçe çıkan FPS serisi Crysis’Iin yeni oyunu resmen duyuruldu. Crytek sosyal medyadan oyun için bir ön fragman paylaştı. Crytek CEO’su Avni Yerli ise oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu berlirtti. Crysis 4 için net bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı

Crytek, bir döneme damga vuran FPS serisi Crysis'in yeni oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu resmi olarak açıkladı. Şirket bugün sosyal medyada Crysis 4 için resmi duyuru fragmanını yayınladı. "Yolculuğa katılma ve kahraman olma zamanı" cümlsine yer verilen fragmanda nanoparçacıkların ve yıkılan binaların bazı belirsiz görüntülerini görüyoruz. Kalıntılar arasında yerde yatan Nanosuit miğferi de dikkat çekiyor.

Şimdilik Crysis 4 hakkında çok az şey biliniyor, serinin alameti farikası olan size olağanüstü savaş yetenekleri kazandıran Nanosuit'in geri döneceğinin teyidi dışında... Crytek CEO'su Avni Yerli, "oyun şu anda geliştirmenin ilk aşamalarında, bu yüzden detayları öğrenmeniz biraz zaman alacak" diyor.

Stüdyo, "yeni oyunun tüm beklentilerimizi karşılamasını" sağlamak için projenin gelişimi ilerledikçe topluluğu dinlemeyi amaçlıyor. Zira Crysis pek çok insan için inanılmaz derecede önemli bir oyun ve ekibin geri dönüşleri dinlemek istemesi oldukça iyi adım olacaktır.

2007 yılında ilk oyunuyla çıkış yaptığında o günün bilgisayarlarını doğduğuna pişman eden, grafik ve oynanış anlamında bir devrim yaratan Crysis, günümüzde de pek çok oyuncu tarafından en sevilen oyun serileri listesinde tutuluyor. 

Crysis serisi 2007'de başladı ve üç oyun ile hep gündemde oldu. Üçleme ayrıca geçtiğimiz Ekim ayında PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X"S, PC ve Nintendo Switch'te Remaster sürümü ile boy göstermişti. Crysis 4'ün ne zaman yayınlanacağı, doğal olarak henüz belli değil. 

Crysis 4 resmen duyuruldu: Ekran kartları ağlayacak! ile ilgili etiketler Sosyal Medya crytek crysis 4 duyuru
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.