Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti

Manchester United, yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı Şeytanlar'ın kampına yeni katılan ve karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Cristiano Ronaldo, ikinci yarının başında oyundan alındıktan sonra flaş bir harekete imza attı.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’daki Cristiano Ronaldo krizi derinleşiyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için Manchester United’dan ayrılmak isteyen Ronaldo, Rayo Vallecano maçında flaş bir harekete imza attı.

Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti

UNITED TARAFTARIDAN RONALDO'YA SEVGİ GÖSTERİSİ

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçına çıkan Manchester United, Old Trafford’da taraftarlarının önünde Rayo Vallecano’yu konuk etti. Manchester United taraftarları, Ronaldo’ya maç öncesi sevgi gösterilerinde bulunurken, Portekizli yıldız ilk 45 dakikada varlık gösteremedi.

Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti - Resim : 2

YILDIZ OYUNCU İKİNCİ YARININ BAŞINDA STADYUMU TERK ETTİ

İkinci yarının başında oyundan alınan Ronaldo’nun stadı terk ederek Old Trafford’dan ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Haag’ın kadroda tutmak istediği Ronaldo’nun bu hareketi sonrası ayrılık ihtimalinin güçlendiği yorumları yapıldı.

Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti - Resim : 3

MAÇTA İLK GOLÜ RONALDO'NUN YERİNE GİREN DIALLO ATTI

Öte yandan Ronaldo’nun yerine oyuna giren Amad Diallo, 48. dakikada Manchester United’ı 1-0 öne geçiren golü attı. Rayo Vallecano’nun 57’de Alvaro Garcia ile attığı golle mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti - Resim : 4

RONALDO’NUN OYNACAĞI HABERİ, BİLET SATIŞLARINI ARTIRDI

Maçtan birkaç gün önce Ronaldo’nun oynayacağı haberleri, bilet satışlarında keskin bir artışa yol açmıştı. Tribünlere gelen taraftarlar Ronaldo lehine birçok pankart açtı.

Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti - Resim : 5

Cristiano Ronaldo'dan olay hareket! Oyundan alınınca stadyumu terk etti ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United Rayo Vallecano hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.