Cristiano Ronaldo şov yaptı, United kazandı!

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında Manchester United, Norwich United'ı ağırladı. Manchester ekibi Cristiano Ronaldo'nun 3 gol attığı maçta rakibini 3-2 mağlup etti.

Manchester United'in sahası Old Trafford'da oynanan karşılaşmada kümede kalma mücadelesi veren Norwich City ile Manchester United'a konuk oldu. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun toplamda 60. hat trick sayısına ulaştığı maçı 3-2 kazandı.

Cristiano Ronaldo'nun 3 golle şov yaptığı mücadeleyi 3-2 kazanan ev sahibi ekip 3 puanın sahibi oldu. Norwich'in golleri Dowell ve Pukki'den geldi. 

Puanını 54'e çıkaran Manchester United, 5. sıraya yükseldi. 21 puanda kalan Norwich City ise son sırada kaldı.

Kulüp kariyerindeki 50. hat trick'ine ulaşan Portekizli yıldız, milli takımla birlikte hat trick sayısını 60 yaptı.

Cristiano Ronaldo şov yaptı, United kazandı! ile ilgili etiketler Manchester United Cristiano Ronaldo Norwich City Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.