Cristiano Ronaldo Koronadan kaçtı depreme yakalandı

İtalya'nın Juventus takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, Madeira'daki adasında kendisini karantinaya almıştı. Koronavirüsünden kaçan Ronaldo bu kez de doğal afetle karşı karşıya geldi! 

Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs, Avrupa'da en çok İtalya'yı vurmuştu. 1000'den fazla ölümün gerçekleştiği Çizme'de futbol askıya alınırken, Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, Madeira'daki adasında kendisini karantinaya almıştı. Ronaldo bu kez de doğal afetle karşı karşıya geldi! 

Cristiano Ronaldo Koronadan kaçtı depreme yakalandı


İtalya Serie A devi Juventus'un süperstarı Ronaldo'nun başı beladan kurtulmuyor... Portekizli yıldız, koronavirüsten dolayı İtalya'dan ayrılarak kendisini Madeira'da bir adada izole etmişti.

Ailesi ve çocuklarıyla beraber kaldığı Ilha De Fuzeta adasında bu kez depremle karşı karşıya geldi.

Cristiano Ronaldo Koronadan kaçtı depreme yakalandı - Resim : 2

Foxsports'un aktardığı bilgilere göre, Annesi Dolores'in de felç geçirmesinin ardından koronavirüs tehlikesini de göz önünde bulundurarak adaya yerleşen Ronaldo, beklenmedik bir olayla karşı karşıya geldi.

Cristiano Ronaldo Koronadan kaçtı depreme yakalandı - Resim : 3

Geçtiğimiz hafta adada 5.2 şiddetinde deprem meydana gelirken, bu kez 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı hissedildi.

 

Cristiano Ronaldo Koronadan kaçtı depreme yakalandı ile ilgili etiketler Juventus Cristiano Ronaldo Koronavirüs Korona Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.