Cristiano Ronaldo: Kendimi 30 yaşında hissediyorum, 6 yıl daha oynarım

Sezon başında Manchester United'a geri dönen ve özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çok kritik gollere imza atan Cristiano Ronaldo, futbolu bırakmayı şimdilik düşünmüyor. Kendisinin 30 yaşında hissettiğini söyleyen Portekizli süper yıldız en az 6 yıl daha en üst seviye futbol oynamak istediğini söyledi.

Manchester United'ın Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, altı yıl daha futbol oynamayı düşündüğünü söyledi.

ESPN'e konuşan 36 yaşındaki Ronaldo, "Kendimi 30 yaşında hissediyorum. Vücuduma iyi bakıyorum ve mental olarak iyi durumdayım. Son yıllarda öğrendiğim en önemli şey, gerçek savaşın zihinsel olduğu. Son dönemde zihinsel çalışmalara daha fazla önem verdim. Yüksek bir seviyede kalma hedefine odaklanarak birçok şeyden vazgeçmek en zor şey ve son birkaç yıldır yaptığım bu. "Bedenimin beni idare edeceğini biliyorum çünkü ona çok saygı duyuyorum ve çok dinliyorum."

"40,41 ya da 42 yaşına kadar futbol oynamaya devem etmek ve neler olacağını görmek istiyorum. Ama en önemli şey günlük hedeflerimin ve anın tadını çıkarmak" ifadelerini kullandı. 

Cristiano Ronaldo: Kendimi 30 yaşında hissediyorum, 6 yıl daha oynarım

74 YAŞINA KADAR OYNAYAN VAR!

Guinness Dünya Rekoru, Ekim 2020'de bir Mısır 3. lig maçında 74 yaş 125 günlükken sahaya çıkan Ezzeldin Bahader'e ait. Tottenham Hotspur, Manchester United ve West Ham United formalarıyla hatırlanan İngiliz golcü Teddy Sheringham, 40 yıl 272 günle Premier Lig'de forma giymiş en yaşlı oyuncu unvanını elinde bulunduruyor. 

Cristiano Ronaldo: Kendimi 30 yaşında hissediyorum, 6 yıl daha oynarım ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.