Cristiano Ronaldo Juventus'a veda etti, Manchester United'a geri döndü

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'a transferinde bugün yeni bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldız Juve'nin tesislerine geldi ancak antrenman için değil, takım arkadaşlarına veda için... Manchester City'ye gitmesi beklenen Ronaldo, yılın çalımını atarak United'a transfer oldu.

İtalyan devi Juventus'un Portekizli süper yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo bu sabah idmana çıkmadı. Manchester City'le anlaşan 36 yaşıdaki forvetin kısa süre içinde İngiltere'ye uçması bekleniyordu ancak son anda devreye giren Manchester United, transferi bitirdi. 

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Ronaldo'nun sabah saatlerinde Juventus'un Continassa Tesisleri'ne geldiği ve burada 40 dakika kadar kaldıktan sonra idmana katılmadan tesislerden ayrıldığı belirtildi. İtalyan basını, bu gelişmeyi "Veda günü" ve "Ayrılık günü" başlıklarıyla okuyucularına duyururken, Portekizli yıldızın bir sonraki adresinin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City olacağını yazdı.

TEK ENGEL SÖZLEŞME FESHİ

La Gazzetta dello Sport'un haberinde, Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in süreci yönettiği ve yıldız oyuncunun Manchester City'ye transferi için tek engelin Juventus ile sözleşmenin feshi olduğu aktarıldı.

Corriere dello Sport'un haberinde de Cristiano Ronaldo ile Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın bir telefon görüşmesi yaptığı ve deneyimli teknik adamın, yıldız oyuncuyu takımda görme konusunda istekli olduğu kaydedildi.

Bu arada Juventus'un, kendileriyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ronaldo'nun herhangi bir ücret olmadan gitmesine sıcak bakmadığı, bu nedenle menajer Mendes'in İngiliz takımının en az 25 milyon euroluk bir teklif yapması için çalıştığı basına yansıdı.

Herkes yıldı ismin City'ye transfer olmasını beklerken, Guardiola'nın takımı teklifini geri çekti. Manchester United akşam saatlerinde transferi resmen açıkladı.

Cristiano Ronaldo Juventus'a veda etti, Manchester United'a geri döndü

ALLEGRİ TRANSFERİ AÇIKLADI

Juventus Teknik Direktörü Massimilano Allegri, yarın Serie A'nın 2. haftasında oynayacakları Empoli maçının basın toplantısında Ronaldo sorularını yanıtladı.

İtalyan çalıştırıcı, "Bana ayrılmak istediğini söyledi" dedi. Allegri, "CR7 sizi hayal kırıklığına mı uğrattı?" sorusuna ise "Hayır, bir seçim yaptı. Buradan Del Piero'lar, Zidane'lar geçti ama Juve kaldı" yanıtını verdi.

MANCHESTER UNİTED DEVREYE GİRDİ

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'e geleceği kesin ama hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor. İngiliz basını bugün "Ronaldo Mavi oluyor" manşetleriyle çıkarken, yıldız ismin City'ye imza atması bekleniyordu.

BBC, United'ın son anda devreye girdiğini ve 36 yaşındaki forveti ikna ettiğini iddia etti. CR7'nin menajeri bugün United yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. 

2003 yazında Sporting'de 19 milyon euroya Manchester United'a transfer olan Ronaldo, Sir Alex Ferguson'un elinde 17 yaşındaki yetenekli çocuktan dünya yıldızına evrilmiş, 2009 yazında 94 milyon euroya Real Madrid'e satılmıştı.

Cristiano Ronaldo Juventus'a veda etti, Manchester United'a geri döndü - Resim : 2

Cristiano Ronaldo Juventus'a veda etti, Manchester United'a geri döndü ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Juventus Manchester City Serie A Manchester United premier league Massimiliano Allegri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.