Cristiano Ronaldo bir kez daha tarihe geçti

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo bir kez daha futbol tarihine adını yazdırdı. Portekizli yıldız Juventus formasıyla 100. golünü attı. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olarak gösterilen Ronaldo, böylece 3 farklı kulüp ve milli takımda 100 gol atan ilk futbolcu oldu.

Birçok futbol otoritesi tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Ronaldo futbol tarihinde yine bir ilke imza attı. Serie A'nın 36. haftasında Juventus formasıyla Sassuolo filelerini havalandıran Portekizli yıldız bu golle futbol tarihine geçti.

Cristiano Ronaldo bir kez daha tarihe geçti

İNANILMASI GÜÇ BAŞARI

Siyah Beyazlı forma altında çıktığı 131. resmi maçta 100. kez rakip fileleri sarsan Ronaldo, kırılması zor bir rekora imza attı. Portekizli süperstar, 3 farklı kulüp ve Milli Takım 'da 100 gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti

Cristiano Ronaldo bir kez daha tarihe geçti ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Juventus Rekor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.