Cristiano Ronaldo, Binance İle Ortak Olduğunu Açıkladı! Ronaldo'ya Ödenen Ücret Tarihe Geçti!

Futbol efsanesi Cristiano Ronaldo, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile NFT ortaklığını duyurdu. Şirketi ortaklık detaylarını açıkladı.

Kripto para borsası Binance, dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ile NFT ortaklığınıı açıkladı. Son günlerde kripto para dünyasında ünlü isimler dev şirketler ile ortaklıklarını bir bir duyuruyor.

Binance, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Cristiano Ronalda ile birden çok projeyi kapsayan NFT Ortaklığı kurduğunu açıkladı. Paylaşımda Ronaldo'nun videosuna yer verildi.

Binance Ronaldo Duyurusu Yaptı!

“Binance ile ortaklığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Birlikte NFT oyununu değiştireceğiz ve futbolu bir sonraki seviyeye taşıyacağız. Bu sadece başlangıç.”

Cristiano Ronalda ile anlaşma süresi boyunca NFT koleksiyonları çıkaracak olan Binance, kendi NFT pazarına özel olacak koleksiyonladan ilkinin yıl içerisinde yayınlanacağını duyurdu.

Ronaldo'ya Ne Kadar Ücret Verildi!

Binance CEO'su Changpeng Zhao ile yakın zamanda bir araya gelecek olan Cristiano Ronaldo'ya Binance ile ortaklığından dolayı servet ödenecek. Anlaşmanın detayları ve Ronaldo'nun aldığı para yakınz amanda belli olacak.

 

Cristiano Ronaldo, Binance İle Ortak Olduğunu Açıkladı! Ronaldo'ya Ödenen Ücret Tarihe Geçti! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Binance
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.