Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid'e gidecek mi? İspanyol kulübünden iddialara yanıt

Manchester United'dan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo için Atletico Madrid'in devreye girdiği iddiaları gündemde oldukça konuşulmuştu. İspanyol kulübünden söz konusu iddialar konusunda resmi açıklama geldi. Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Portekizli yıldızla kesinlikle ilgilenmediklerini söyledi. Cerezo, "Cristiano'nun buraya gelmesi için herhangi bir ihtimal yok" şeklinde konuştu.

Manchester United'dan ayrılmak isteyen ve kendisine kulüp arayan Cristiano Ronaldo için Atletico Madrid kapısı kapandı.

1992 Barcelona Olimpiyatları için düzenlenen bir etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Cristiano Ronaldo'yla ilgilenmediklerini belirtti.

Cerezo açıklamasında, "Bu haberlerin nasıl ortaya çıktığını bilmiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim, Cristiano'nun buraya gelmesi için herhangi bir ihtimal yok." dedi.

GRİEZMANN TAKIMDAN AYRILACAK MI?

Takımın yıldız isimlerinden Antoine Griezmann'ın durumuna ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Cerezo, "Takımdan ayrılmasını istemiyoruz ve satılık değil. Onunla ilgili söylentiler artıyor ama ayrılmayacak." açıklamasında bulundu.

ATLETİCO MADRİD 2 TRANSFER YAPTI

Atletico Madrid, transferde döneminde şu ana kadar 2 ismi kadrosuna kattı. Borussia Dortmund'dan ayrılan Axel Witsel'le anlaşan Atletico Madrid, Gil Vicente'den Samuel Lino'yu da kadrosuna kattı.

 

Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid'e gidecek mi? İspanyol kulübünden iddialara yanıt ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Atletico Madrid Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.