Covid aşı randevusu nasıl, nereden alınır? MHRS aşı randevusu alma

MHRS Covid aşı randevusu alma! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın canlı yayında Covid aşısı olması sonrasında MHRS sistemi üzerinden korona aşısı randevusu almak isteyen vatandaşlar aramalarına başladı. Covid aşısı randevusu nasıl alınır?

Aşı randevusu nasıl alınır, MHRS randevu telefon numarası ne merak ediliyor. Alınan virüs aşısı ile aşılana işlemine başlanılacağını duyuran Sağlık Bakanlığı’nın ardından aşı randevusu alımları başladı. Aşılama işlemleri için 81 ildeki hastanelere gönderilen yazı ile aşılanma için uygun odaların hazırlanması söylendi.

Aşı Randevusu Nasıl Alınır? MHRS Randevu Telefon Numarası?

Aşı randevusu nasıl alınır, MHRS randevu telefon numarası sizler için araştırdık. Aşı randevusu için Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden https://www.mhrs.gov.tr/ ya da  MHRS randevu telefon numarası olan 182'den randevu alınarak başvuru yapılabilecektir.

Aşı Randevusu Nasıl Alınır? MHRS Randevu Telefon Numarası?

MHRS internet sitesinden online randevu almak için tıklayınız 

MHRS’nin internet sitesinden randevu almak için; Daha önceden üye kaydınız yok ise “Randevu Al” kısmına tıkladıktan sonra gelen ekrandaki “Üye Ol” seçeneğini tıklayıp bilgilerinizi girerek üye olabilirsiniz. Üyeliğiniz zaten mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastaneden ve istediğiniz hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

MHRS’nin telefon uygulamasından randevu almak için ise akıllı cihazınızın uygulama marketinden MHRS uygulamasını indirip üyelik kaydınız yoksa oluşturabilir, var ise kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak randevunuzu alabileceksiniz.

Koronavirüs aşısı randevusu almak için, sisteme giriş yapıldıktan sonra “Hastane randevusu al” seçeneği ardından “Genel Arama” ardından da “Covid-19 aşı” seçeneğini tıklayarak gerekli bilgileri girmeniz gerekmektedir.

Aşı Randevusu Nasıl Alınır? MHRS Randevu Telefon Numarası?

Aşılama ilk etapta sağlık çalışanlarına ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza, engelli, koruma evlerinde kalanlar gibi toplu ve kalabalık yerlerde yaşayanlara yapılarak başlanacak.

Covid aşı randevusu nasıl, nereden alınır? MHRS aşı randevusu alma ile ilgili etiketler aşı randevusu nasıl alınır MHRS randevu tel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.