Covid-19'dan hayatını kaybeden hastanın yakınları 3 sağlık çalışanına saldırdı

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, özel bir hastanede hayatını kaybeden koronavirüs hastasının yakınları, 3 sağlık çalışanını darp etti. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, sağlık çalışanları tedavi altına alındı.

Mersin'de merkez Mezitli ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'ndeki özel bir hastanede 24 gündür yoğun bakımda tedavi gören Covid-19 hastası H.Ç., akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Bunun üzerine hastaneye gelen H.Ç.'nin akrabaları gözyaşı döküp feryat etti.

Covid-19'dan hayatını kaybeden hastanın yakınları 3 sağlık çalışanına saldırdı

Bir süre sonra hastane çalışanlarıyla tartışmaya başlayan H.Ç.'nin akrabaları, yakınlarının ölmesinden sorumlu tuttukları doktor Ö.D., başhemşire Ü.Ü. ile hemşire M.K.'yi darp etti. Olayın ardından şahıslar bölgeden kaçarken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Sağlık çalışanları darp raporu alırken, karakola giderek şahıslardan şikayetçi oldu.

Covid-19'dan hayatını kaybeden hastanın yakınları 3 sağlık çalışanına saldırdı - Resim : 2

Şahısların sağlık çalışanlarını darp etme anları hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, hastane girişinde sağlık çalışanlarını darp eden şahısları, çevredekiler sakinleştirmeye çalışıyor. Daha sonra saldırganların elinden kurtulan 3 sağlık çalışanı hastanenin arkasına doğru kaçmaya çalışırken, şüpheliler onları kovalıyor.

 

İHA

Covid-19'dan hayatını kaybeden hastanın yakınları 3 sağlık çalışanına saldırdı ile ilgili etiketler Mersin covid-19 hastası sağlık çalışanlarına saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.