Coutinho evinin küvetinde yeniden vaftiz edildi!

Brezilyalı futbolcu Philippe Coutinho, dini inancına göre yepyeni bir başlangıca adım atmak istediğini belirtip, bir papaz tarafından evinin küvetinde yeniden vaftiz edildi.

Bonservisi Barcelona'da olan ve kiralık olarak Alman devi Bayern Münih'te forma giyen Brezilyalı milli oyuncu Coutinho, kendi dini inancına uygun olarak yepyeni bir başlangıç yapmak istediğini belirtip, ünlü bir papaz tarafından evinin küvetinde vaftiz edildi.

Söz konusu görüntüler, birçok olayda olduğu gibi bu olayda da sosyal medyada alay konusu oldu. Futbolseverler, Liverpool'daki harika performansının ardından İspanya'ya transfer olan ve dibi gören Coutinho için, ''Barcelona'daki şeytanları kovmak için yapıyor'', ''Yallah cinler yallah, kış kış cinler kış kış'', ''sen Diablo... İçinde bulunduğun durumu terk et, terk et lan'' gibi esprili yorumlar yaptı. 

Coutinho evinin küvetinde yeniden vaftiz edildi!

Coutinho evinin küvetinde yeniden vaftiz edildi! - Resim : 2

Coutinho evinin küvetinde yeniden vaftiz edildi! - Resim : 3

Coutinho evinin küvetinde yeniden vaftiz edildi! ile ilgili etiketler Brezilya İspanya Barcelona Bayern Münih coutinho papaz vaftiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.