Coti Coin nedir? Nasıl alınır?

Açılımı "Currency Of The Internet" ve Türkçe karşılığı ile “İnternetin Para Birimi” olan Coti Coin kripto para piyasası konusunda en çok merak edilen birimler arasında yer alıyor. Peki, Coti nedir? Ayrıntılar haberimizde... 

Hayatımızın her geçen gün vazgeçilmez bir parçası haline gelen kripto paralar ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Coti Coin ise bu konuda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Coti nedir? Detaylar haberimizde... 

Coti Coin nedir? Nasıl alınır?

COTI COIN NEDİR?

COTI (Currency Of The Internet, Türkçe karşılığı ile “İnternetin Para Birimi”), kuruluşlara kendi ödeme çözümlerini oluşturarak zamandan ve paradan tasarruf edebilmeleri için herhangi bir para birimini dijitalleştirme konusunda yetki veren ilk kurumsal düzeyde fintech platformudur. Verimli küresel ticareti kolaylaştırmak için merkezi olmayan ve ölçeklenebilir bir ödeme ağı kurmayı amaçlamaktadır.

Dağıtılmış defter teknolojilerini geleneksel ödeme çözümleriyle birleştiren COTI; güvene dayalı, anında ve uygun maliyetli yeni nesil merkezi olmayan bir ödeme çözümü oluşturmayı hedeflemektedir.

COTI ağı, tüm ücretlerin ağ katılımcıları arasında dağıtılmasını ve dengelenmesini garanti eden şeffaf ve adil bir ücret modeli kullanmaktadır. COTI'nin node yöneticisi ise herkesin bir node operatörü olarak ağa katılmasını ve her tür node’u çalıştırabilmesini sağlamaktadır.

Fiyat istikrarlı tokenlar oluşturmak için optimize edilmiş ilk platform olan COTI platformu, şirketlerin kolayca gelişmiş bir fintech yapısı oluşturmasına olanak tanıyarak para, veri ve zaman tasarrufu sağlamaktadır. COTI ile kendi adınızı taşıyan stablecoin çıkararak, paranız ve verileriniz üzerinde tam kontrol sahibi olabilirsiniz.

COTI COIN NASIL ALINIR, ÜCRETLERİ NE KADAR?

COTI ağı şeffaf ve adil bir ücret modeli kullanmaktadır. Tüm ücretler (fee), full node’lar tarafından toplanmaktadır. COTI ağı "Çift Harcama Önleme Düğümleri" ve "Güven Puanı Sunucuları" gibi altyapı teknolojilerini desteklemek için full node’lar tarafından toplanan ücretlerin bir kısmını almaktadır.

Ağ ilk kez oluşturulduğunda, üretilen tüm COTI'lerin bir kısmı ödeme yapmak üzere Yedek Fon olarak ayrılır. Bu nedenle, ağ ücreti işlem sırasında sıfıra ayarlanır. Bu sürenin ardından, merkezi olmayan yapısı nedeniyle ücretler düşük olacaktır. Her node, kısmen node’un kendisi tarafından belirlenen bir ücret alır.

Coti Coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler coti coin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.