Coşkun Sabah'tan tepki toplayan bir açıklama daha

Coşkun Sabah'ın eski eşi Ceyda Okay ile evliliğinden dünyaya gelen 22 yaşındaki kızı Roza Sabah, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen olayı ve Coşkun Sabah'ın kızı hakkında yaptığı kafa karıştıran açıklamaları Yazar Mevlüt Tezel bugünkü köşesine taşıdı.

Kızının bikinili pozlarını sosyal medyada yayınlamasına karşı çıkan 68 yaşındaki sanatçı Coşkun Sabah, bu duruma tepkisini "Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım, neden sapık adamlar tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın..." şeklindeki açıklamasıyla dile getirmişti.

KIZININ BİKİNİLİ FOTOĞRAF PAYLAŞMASINI İSTEMEMİŞTİ

Sosyal medya hesabından kızının bikinili fotoğraf paylaşmasını istemediğini dile getiren Coşkun Sabah, kızının mini şort giymesi ile ilgili de yeni bir açıklamada bulundu.

Coşkun Sabah'tan tepki toplayan bir açıklama daha

'MİNİ ŞORTLA DOLAŞTIRIRIM' DEDİ

Kızı Roza ile sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar yüzünden bir dönem arası açılan Coşkun Sabah'ın şimdi de"Batı'ya göre modern babayım. Kordon'da gezerken mini şortla dolaştırırım. Ama o mini şortu Mardin'de, Urfa'da giydirmem." şeklindeki mini şort açıklaması kafaları karıştırdı.

Coşkun Sabah'tan tepki toplayan bir açıklama daha - Resim : 2

MEVLÜT TEZEL: COŞKUN SABAH HİÇ ÖZELEŞTİRİ YAPMAMIŞ

Önce kızının bikinili fotoğraflar paylaşmasını istemediğini daha sonra ise Kordon'da kızının şortla gezebileceğini söylemesinin ardından Sabah Gazetesi Mevlüt Tezel olayı bugünkü köşesine "Bu Ne Yaman Çelişki?" başlığıyla taşıdı.

Coşkun Sabah'tan tepki toplayan bir açıklama daha - Resim : 3

İşte Mevlüt Tezel'in bugünkü yazısı...

''Coşkun Sabah, 'Tutucu bir baba mısınız?' sorusuna, 'Batı'ya göre modern babayım. Kordon'da gezerken kızımı mini şortla dolaştırırım. Ama o mini şortu Mardin'de, Urfa'da giydirtmem' yanıtını verdi. Sabah daha önce de buna benzer bir açıklama yapmış ve çok tepki çekmişti. Demek ki hiç özeleştiri yapmamış.

Yıllarca hep güzel genç modellerle yaşadığı ilişkilerle magazine haber olan Sabah'ın bu son sözlerinden ırkçı anlamlar bile çıkar!

Umarım Sabah ülkenin batısı medeni, doğusu görgüsüz demek istemiyordur! Ayrıca kızının fotoğrafları Google'da ülkemizin yedi bölgesinde de rahatça görülüyor.''

Coşkun Sabah'tan tepki toplayan bir açıklama daha ile ilgili etiketler coşkun sabah Roza Sabah Mevlüt Tezel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.