Coşkun Sabah'tan eleştirilere yanıt!

Coşkun Sabah bayramın birinci gününde, Bodrum Azka Otel’de sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sabah, kızı Roza için söylediği, “Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı olamaz. Kapattırdık Instagram’ını” şeklinde yaptığı açıklamaya gelen tepkilere yanıt verdi.

Sahne öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan sanatçı, Hürriyet Kelebek’e verdiği röportajda kızı Roza için söylediği “Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı olamaz. Kapattırdık Instagram’ını” açıklamasına gelen eleştirilere yanıt verdi. Sabah konuyla ilgili şunları söyledi.

"BUNDAN DOĞAL NE OLABİLİR?"

“Gayet normal bir babalık görüşü yaptım. Onu da saptırmışlar. Ben üniversite okuyan bir kız babası olarak kızımın mayolu fotoğrafını Instagram sayfasında herkese açık şekilde koymasını istemiyorum. Bundan doğal ne olabilir?

Coşkun Sabah'tan eleştirilere yanıt!

Ben umursamıyorum bile. Sizin ne haddinize benim babalığımı sorgulayacaksınız, ben sizin babalığınızı, adamlığınızı sorguluyor muyum? Benim hayat görüşümü, benim felsefemi eleştirebilir misiniz?”

"ÖRF VE ADETLERİNE UYGUN BİR TÜRK BABASIYIM"

Sabah sözlerini şöyle sürdürdü: “Normal Türk örf ve âdetlerine uygun bir Türk babasıyım. Ben Türkiye’deki şartlara göre babalık yapıyorum. Türkiye’yi de çok iyi tanıyorum. Diyarbakırlıyım, onun için ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum.”

Coşkun Sabah'tan eleştirilere yanıt! - Resim : 2

Sanatçı, “Kızınızın sizinle 10 gündür konuşmadığı haberleri doğru mu” sorusuna “Ben ona gönül koydum. Kızım yaptığı hatayı biliyor. Kızımın bana bir kızgınlığı yok” diye yanıtladı.

 

 

Coşkun Sabah'tan eleştirilere yanıt! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya coşkun sabah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.