Çoşkun Sabah fena yakalandı! Bikinili fotoğraf paylaşan kızına hesap kapattırmıştı...

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, bikinili fotoğrafı çok konuşulan kızı Roza'nın Instagram hesabını kapattırmıştı. Olayın ardından Sabah'ın Instagram hesabında takip ettiği hesaplar dikkat çekti.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın 21 yaşındaki kızı Roza'nın bikinili fotoğraflarına beğeni yağmıştı.

Roza'nın paylaşımlarının çok konuşulmasının ardından Coşkun Sabah, kızının Instagram hesabını kapattırmıştı. 

Coşkun Sabah, konuyla ilgili Hürriyet'ten Ömür Gedik'e verdiği röportajda "Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı Instagram’da olmaz. Instagram’ını kapattırdık. Küstüm ona, 10 gün hiç konuşmadım, o da çok üzüldü" ifadelerini kullanmıştı.

COŞKUN SABAH FENA YAKALANDI

Coşkun Sabah'ın Instagram'da takip ettiği 250 hesaptan bazıları dikkat çekti. Sabah'ın 'Instagram güzelleri', 'Instagram kızları' gibi yabancı hesapları takip ettiği görüldü.

Çoşkun Sabah fena yakalandı! Bikinili fotoğraf paylaşan kızına hesap kapattırmıştı...

Çoşkun Sabah fena yakalandı! Bikinili fotoğraf paylaşan kızına hesap kapattırmıştı... ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya coşkun sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.