Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? Sessizliğini bozdu...

"Üç ay idare edebilirim sonra zor duruma düşerim. Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar" ifadeleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Coşkun Sabah sessizliğini bozdu.

Coşkun Sabah, pandemi nedeniyle konserleri iptal olunca, "Üç ay idare edebilirim sonra zor duruma düşerim. Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar" demişti.

Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? Sessizliğini bozdu...

 SESSİZLİĞİNİ BOZDU

67 yaşındaki sanatçının açıklaması sosyal medyada büyük tepki almıştı. Sabah tepkilerden sonra sessizliğini bozdu.

2. Sayfa'ya konuşan sanatçı şunları söyledi: Benim öyle bir söylemim yok. Bir ay önce konuştuk, başımıza bela aldık. Ekonomik olacağız idare edeceğiz. Söylediklerimin yerini değiştirdiler. Gayet samimi bir itirafta bulundum. 'Üç dört aydan sonra sıkıntılar başlar. Hazıra dağ dayanmaz' dedim. Benim söylemim bu.

Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? Sessizliğini bozdu... - Resim : 2

''FAKİRLİĞİ BANA MI ÖĞRETİYORSUNUZ?''

'Memlekette bu kadar asgari ücretle geçinenler varken sen nasıl böyle konuşursun' dediler. Ne alakası var? Çocukken babam iflas etti. Neler yaşadım... Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? 'Parayla işi olmayan beni anlamaz' diyorum. 'Parası olmayan beni anlamaz' diye yazmışlar. Benim maddiyatla alakalı sorunum yok.

 

 

 

Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz? Sessizliğini bozdu... ile ilgili etiketler 2. Sayfa Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa coşkun sabah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.