Coşkun Başbuğ: Amerika’da olanlar Türkiye’nin yardımlarını tersine döndürmek için kasıtlı yapıldı!

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, koronavirüs ile mücadele ederken gölgede kalan Ortadoğu'daki son gelişmeleri Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ’a sordu…

Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ, koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu kritik günlerde Suriye, Irak, İran, İsrail, Rusya ve Amerika'da yaşanan son gelişmeleri SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e değerlendirdi.

“EMPERYALİST YAPI OYUNLARINDAN VAZGEÇMİŞ DEĞİL”

Başbuğ, PKK/YPG tarafından Afrin’de sivillere yönelik düzenlenen saldırı için, “Emperyalist yapı, şu an her ne kadar ağırlığını koronavirüse kaydırmış olsa da oradaki oynadığı oyunlardan vazgeçmiş değil. Arka planda sürekli orayı fonlayarak ve destekleyerek, bu süreci yürütmek istiyor.” ifadelerini kullandı.

"AMERİKA'DA OLANLAR TÜRKİYE'NİN YARDIMLARINI TERSİNE DÖNDÜRMEK İÇİN KASITLI YAPILDI"

Amerika'da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Coşkun Başbuğ, "Türkiye’nin Amerika’ya sağlık malzemeleri göndermesi, Trump’un teşekkür etmesi ve ardından da Pentagon’un arkasındaki siyonist yapının PKK’ya yapılan yardımları tesadüf değil. Bizim Amerika’ya yaptığımız yardımların tersine döndürülmesi için kasıtlı yapıldı" şeklinde konuştu.

"HAFTER HİÇ YEMEDİĞİ TOKADI YEDİ"

Coşkun Başbuğ, Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşmayla dengeleri değiştiren ülke olduğunun altını çizerek "Bugün Libya’yı karadan, havadan ve denizden teşkilatlandıran Mehmetçik karşısında Hafter, aciz ve canhıraş bir şekilde tasmasının olduğu yerlere gidip yardım dileniyorsa, ona bugüne kadar yardım edenler çaresizce gelişmeleri seyrediyorsa, bunu Türkiye’nin almış olduğu tedbirler ile ülkemize inanmış, milli ruha inanmış insanlarımıza borçluyuz. Hafter hiç yemediği tokadı yedi" dedi.

Coşkun Bağbuğ'un açıklamalarının tamamı SuperHaber Youtube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Coşkun Başbuğ: Amerika’da olanlar Türkiye’nin yardımlarını tersine döndürmek için kasıtlı yapıldı! ile ilgili etiketler SuperHaber Libya Suriye Irak İran Amerika Rusya ABD İsrail Korona Deniz PKK YPG Trump mevlüt yüksel coşkun başbuğ Ortadoğu emperyalist mücadele süreç Hafter kara hava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.