Çorumspor FK'da istifa depremi! Başkan, sportif direktör ve teknik direktör hep birlikte görevi bıraktı...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 19. haftasında Afjet Afyonspor'a konuk olan Çorumspor'da 3-1'lik mağlubiyetin ardından istifa depremi yaşandı. Başkan, sportif direktör ve teknik direktör hep birlikte görevi bıraktı... Kırmızı-Siyahlılar 19 haftada 34 puan toplarken Afyonspor 39 puanla ilk yarıyı tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 19. haftasında Afyonspor karşısında alınan mağlubiyetin ardında Çorum FK’da istifa depremi yaşandı.

Kırmızı Siyahlı kulüpte Afyonspor maçının ardından Başkan Fatih Özcan, Sportif Direktör Oğuzhan Yalçın ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın görevlerinden istifa ettiği açıklandı.

Yapılan açıklamada bu gelişmelerle ilgili olarak Kulüp 2. Başkanı Şeker’in yarın saat 16.00'da kulüp binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuna gerekli bilgilendirmenin yapılacağı belirtildi.

 


Çorumspor FK'da istifa depremi! Başkan, sportif direktör ve teknik direktör hep birlikte görevi bıraktı... ile ilgili etiketler Çorumspor FK Afjet Afyonspor Fatih Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.