Çorum'dan acı haber geldi! Polis müdürü ve eşine...

Polis müdürü ve eşine otomobil çarptı

ÇORUM’da eşi ile birlikte Çomar barajına motosikletiyle gezintiye çıkan İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Eğitim Şube Müdürü 43 yaşındaki Ramazan Erdoğan’a otomobil çarptı. Kazada Erdoğan ve eşi 42 yaşındaki Bediha Erdoğan yaralandı.

Kaza saat 19.00 sıralarında Çorum'un Çomar Barajı’nda meydana geldi. Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Erdoğan, eşi Bediha Erdoğan ile kendisine ait 05 DG 280 plakalı motosikletiyle gezintiye çıktı. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, Erdoğan çiftinin bulunduğu motosiklete baraj yolunda çarpıp kaçtı. Başlarında kask bulunan Erdoğan çifti, çarpmanın etkisiyle asfalta savruldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Çorum'dan acı haber geldi! Polis müdürü ve eşine... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.