Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu

Çorum'da İskilip Kalesi'nin surundan düşen şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık’ın (21) ölümüyle ilgili anne Meşhure Arık’ın (44) ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandığı, soruşturmada bir görgü tanığının, “Balkondan gördüm. Kadın, oturan adama tekme attı" diyerek ifade verdiği ortaya çıktı.

Önceki gün şizofreni hastası Ferdi Arık’ın İskilip Kalesi'ndeki surdan düştüğünü görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu


30 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞÜP HAYATINI KAYBETTİ

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, yaklaşık 30 metre yükseklikten düşen Ferdi Arık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu - Resim : 2

FERDİ ARIK'A TEKME ATILDIĞI İDDİASI

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Bu kişiler, olaydan kısa süre önce kale surunda Ferdi Arık’a bir kadın tarafından tekme atıldığını gördüklerini öne sürdü.

Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu - Resim : 3

 

TEKME ATTIĞI İDDİA EDİLEN KADIN ANNESİ ÇIKTI

İddia üzerine çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadının Ferdi Arık’ın annesi Meşhure Arık olduğunu tespit etti. Meşhure Arık, polis tarafından kale civarında gözaltına alındı. Olay yeri incelemesinin ardından Ferdi Arık’ın cansız bedeni, kapsamlı otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu - Resim : 4

‘BİR ANDA KAYARAK DÜŞTÜ’

Polisteki sorgusunda, “Oğlumla birlikte kaleye çıktık, biraz gezinti yaptık. Bu sırada oğlum kayalıklarda çiçekleri toplamak istedi. Ben ‘düşersin’ dememe rağmen kayalıkların ucuna kadar ilerledi. Sonra bir anda kayarak aşağıya düştü” dediği belirtilen anne Meşhure Arık, sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu - Resim : 5

Çelişkili ifadeler verdiği tespit edilen Meşhure Arık’ın savcılık sorgusunda, olayın şokunu yaşadığını ve bu nedenle korktuğu için ailesi, polis ya da sağlık ekiplerine haber vermediğini söylediği belirtildi.

‘TEKME ATTIĞI’ İDDİASI

Soruşturmada bir görgü tanığının ise "Olay evimin hemen karşısında oldu. Balkondan gördüm. Kadın, oturan adama tekme attı" diyerek ifade verdiği ortaya çıktı.

(DHA)

Çorum'da surdan düşen Ferdi’nin ölümünde görgü tanığı konuştu ile ilgili etiketler cinayet Çorum Sur İskilip Kalesi Kale surları Ferdi Arık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.