Çorum'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Çorum Osmancık'tan facia haberi geldi. Yolcu otobüsü, park halindeki TIR'a çarptıktan sonra yandı. 13 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde otobüs park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 13 kişi yaşamını yitirirken 20 kişi de yaralandı.

TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, Tokat'tan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü, Osmancık- Kargı karayolunun 30. kilometresinde Ardıç mevkisinde TIR'a arkasından çarptı. Daha sonra otobüste yangın çıktı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

corum-da-feci-kaza-yolcu-otobusu-tir-a-10650552_3212_m

YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri de yaralı olan vatandaşları hastaneye götürdü. Polis ve jandarma ekipleri yol güvenliğini sağlarken ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti ve 20 kişi yaralandı. Olay yerinden gelen bilgilere göre ölü sayısının artmasında korkuluyor.

corum-da-feci-kaza-yolcu-otobusu-tir-a-10650552_9010_m

OTOBÜS TAMAMEN YANDIĞI İÇİN ÖLÜ SAYISI NETLEŞTİRİLEMİYOR

Otobüsün tamamen yanması nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının netleştirilmesi konusunda güçlük çekildiği belirtildi. Ekipler, Cumhuriyet Savcısının nezaretinde kaza yerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Osmancık Kaymakam Vekili Emre Çiftci ile olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı da Osmancık Devlet Hastanesine giderek, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

corum-da-feci-kaza-yolcu-otobusu-tir-a-10650552_5710_m

ÇORUM VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Çorum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul-Samsun D100 kara yolunda saat 05.35 sıralarında Tosya-Osmancık istikametine doğru yolun emniyet şeridine park etmiş haldeki tıra yolcu otobüsünün arkadan çarpması sonucu ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmekte olup soruşturmanın tamamlanmasına müteakiben diğer gelişmeler paylaşılacaktır."

Çorum'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var ile ilgili etiketler Çorum Otobüs TIR Osmancık kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.