Çorum Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Çorum'da Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından zanlıların kaçış anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yavruturna mahallesinde meydana gelen olayda; Esnafevler 1. Sokak üzerinde faaliyet gösteren Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği’nde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Dernekten yükselen silah sesleri üzerine vatandaşlar polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 Çorum Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

DERNEKTEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Silahlı kavgada dernekte bulunan Cihan Kanbur olay yerinde yaşamını yitirirken, Semih Özçelik (16), Kadir Özlem (39) ve Muhammed Yücel (31) ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Semih Özçelik hayatını kaybetti, diğer iki yaralanın ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Çorum Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı


Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kanbur’un cenazesi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken polis ekipleri firari olan 2 zanlının yakalanması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

ZANLILARIN KAÇIŞ ANI KAMERADA

Olayla polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu 3 kişi gözaltına alındı. OLayın ardından zanlıların kaçış anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, dernek binasındaki silahlı kavganın ardından dernekten çıkan grubun hızla araçlarına binip bölgeden uzaklaştıkları görülüyor.

Çorum Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği'nde silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı ile ilgili etiketler Çorum Gözaltı Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği silahlı kavga Yavruturna mahallesi Esnafevler 1. Sokak Cihan Kanbur Muhammed Yücel Kadir Özlem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.