Corona testi pozitif çıkınca yaptığı şok etti!

İstanbul'da yaşayan S.Ç. adlı kadın 4 gün önce koronavirüs testi yaptırdı. Test sonucu çıkmadan önce de Diyarbakır'a gitmek için otobüse bindi. Yolda sonucu telefonla bildirilen kadın bunun üzerine otobüsle Sakarya'da hastaneye kaldırıldı. Kadın hastanenin girişinde virüs taşıdığını bildiği halde yüzünü örttüğü askıyı duvara bıraktı. Görevliler atkının asıldığı yeri dezenfekte ederken, otobüsün muavinin hiçbir önlem almadan kadına ait eşyaları taşıması "bu kadar sorumsuzluk da olmaz" dedirtti..

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan S.Ç. isimli yaşlı kadın 4 gün önce yaşadığı semptomlar üzerine korona virüs testi yaptırdı.

Ancak, test sonuçları henüz çıkmayan kadın 2 gün önce memleketi Diyarbakır’a gitmek için otobüs bileti alıp İstanbul'dan yola çıktı.

S.Ç. adlı kadının test sonuçları yolculuğu esnasında doktoru tarafından kendisine bildirildi.

Yolda panikleyen kadın durumu muavine bildirince, Diyarbakır’a gitmekte olan yolcu otobüsü yönünü Sakarya'ya çevirdi. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaşlı kadın burada karantina altına alındı. 

Buraya kadar her şey normal gözükse de bir salgının nasıl yayılabildiğini ortaya gören birçok sorumsuzluk da peş peşe yaşandı. 

Güvenlik kameralarını yansıyan görüntülerde hastane bahçesinde otobüsten inen yaşlı kadının yüzünü örttüğü ve virüs taşıdığı kesin olan atkıyı girişteki duvarın üzerine bıraktı. 

Corona testi pozitif çıkınca yaptığı şok etti!

Neyseki görevliler dikkatliydi. Kadının sorumsuzca bıraktığı atkı görevliler tarafından duvardan alınıp, bölge dezenfekte edildi. 

Corona testi pozitif çıkınca yaptığı şok etti! - Resim : 2

Ancak sorumsuzluk bununla da sınırlı değildi. 

Corona testi pozitif çıkınca yaptığı şok etti! - Resim : 3

Kadının eşyalarını taşıyan otobüs muavini ne maske ne de eldiven takmamıştı. 

Kadını hastaneye bırakan muavin Zafer Demir eşyaları bıraktıktan sonra otobüse yeniden bindi ve hiçbir şey olmamış gibi tekrar yola çıktı. 

Corona testi pozitif çıkınca yaptığı şok etti! - Resim : 4

Ancak görevlilerin bildirmesi üzerine otobüs Bolu'da otobanın Batı Gişeleri'nde durduruldu. Otobüs bulunan 5’i çocuk 22 yetişkin ve 3 personel, polis eşliğinde Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’ne sevk edildi.

Burada korona virüs testi yapılan 30 kişinin test sonuçları negatif çıktı.

 

Corona testi pozitif çıkınca yaptığı şok etti! ile ilgili etiketler Diyarbakır Bolu Sakarya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.