Cornelius ve Dorukhan Toköz Trabzonspor'a imza attı; Ağaoğlu, Beşiktaş ve Parma'ya teşekkür etti

Trabzonspor'da Andreas Cornelius ve Dorukhan Toköz için imza töreni düzenlenirken, Ahmet Ağaoğlu da Beşiktaş ve Parma kulüplerine teşekkür etti.

Trabzonspor'da yeni transferler Andreas Cornelius ve Dorukhan Toköz için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu"Dorukhan önemli bir futbolcu, önemli bir değer. Gelişiminde büyük pay sahibi olan Beşiktaş'a çok teşekkür ediyoruz." dedi.

"YAPMIŞ OLDUĞUMUZ EN ZOR TRANSFER"

Andreas Cornelius için "Yapmış olduğumuz en zorlu transfer." diyen Ağaoğlu, "Mayıs ayında başladık, iki defa kesintiye uğradı. Sonuç olarak bugün aramızda. Kendisine hoş geldin diyoruz. Parma ile zorlu pazarlık süreci oldu. Parma'ya da teşekkür ederiz. Umarım onlar da kısa süreliğine Serie B'de mücadele ederler ve Serie A'ya çıkarlar. Parma Kulübü ile aramız oldukça iyi." ifadelerini kullandı.

Eski Trabzonsporlu Olsen'i hatırlatan Başkan Ağaoğlu "Kaptan Olsen, Trabzonspor'da güzel anılar bıraktı. Eminim, Vikingler'in mücadele gücünü Cornelius da sahaya yansıtacaktır. Kendisinden beklentilerimiz çok büyük. Kendisi de bu savaşa hazır olduğunu söyledi." dedi.

İmza töreninde söz alan Dorukhan Toköz de "İnşallah sonu şampiyonluk olur. Elimden geleni yapacağım ve umarım şampiyonlukta pay sahibi olacağım." ifadesini kullandı.

"Trabzonspor'da olduğum için çok mutluyum." diyen Corleius ise "Takım için oynamayı ve kupalar kazanmayı dört gözle bekliyorum. Taraftarların, kulübe ne kadar bağlı olduğunu gördüm. Sabırsızlanıyorum. Bir santrfor olarak gollerime takıma katkı vermek isterim. Gol sayısı vermeyeceğim. Sahada olduğum sürece taraftarımız için en iyisini yapacağım. Bundan şüpheleri olmasın." şeklinde konuştu.

FİDAN BAĞIŞI

İmza töreninin sonunda yeniden söz alan Ahmet Ağaoğlu, "5'er bin forma yerine, iki oyuncumuza 61'er bin fidan bağışı yazıyorum. Rakam daha düşük olabilir ama anlamı daha büyük." derken, Cornelius ise "Böyle bir şeyi reddedemem. En ufak bir katkım olacaksa, mutlu olurum. Haberlerde izledim ve evlerini terk eden insanları gördüm. Korkutucuydu. Bir parça mutluluk verecekse, onur duyarım." diyerek yanıt verdi.

CORNELİUS'UN SERBEST KALMA BEDELİ 20 MİLYON EURO

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Andreas Evald Cornelius ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya her bir sezon için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret ödenecektir. Yine anlaşma kapsamında, Türk kulübü olmaması şartıyla, futbolcunun 20 milyon avro karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Cornelius ve Dorukhan Toköz Trabzonspor'a imza attı; Ağaoğlu, Beşiktaş ve Parma'ya teşekkür etti

YÜZDE 10 MENAJERE

Parma'ya sözleşme fesih bedeli olarak 4 taksit halinde toplam 4 milyon 873 bin 500 avro ile yüzde 5 oranında FIFA dayanışma katkısı ödeneceği belirtildi.

Ayrıca, menajerlik hizmet bedeli olarak da futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, oyuncuya verilecek yıllık garanti ücretin yüzde 10'unun ödeneceği kaydedildi.

 

Cornelius ve Dorukhan Toköz Trabzonspor'a imza attı; Ağaoğlu, Beşiktaş ve Parma'ya teşekkür etti ile ilgili etiketler Trabzonspor Dorukhan Toköz Ahmet Ağaoğlu Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.