Çöpten toplayarak ayda 20 bin lira kazanıyor!

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan genç kadın, özellikle zenginlerin yaşadığı alanda bulunan çöp konteynerlerinden topladığı makyaj malzemeleri ve az kullanılmış elbiseleri satarak ayda 2 bin sterlin (20 bin lira) kazanıyor.

31 yaşındaki Tiffany Butler isimli kadın, özellikle zenginlerin yaşadığı alanda bulunan çöp konteynirlerinden topladığı makyaj malzemeleri ve az kullanılmış elbiseleri satarak ayda 2000 sterlin kazanıyor.

GÜNDE 3 SAAT ÇALIŞIYOR

Tiffany Butler, isimli kadın, para kazanmanın ilginç bir yolunu buldu. Tiffany, normalde ev kadını olduğunu bir gün televizyonda izlediği programdan ilham alarak böyle bir işe koyulduğunu ve günde saat üç saat çalışarak tüm ihtiyaçlarını kazanacak kadar para kazandığını söyledi.

İNTERNET ÜZERİNDE SATIYOR

Evinin garajının şuan kullanılmadan çöpe atılan eşyalar ile dolu olduğunu söyleyen Tiffany, konteynırları karıştırırken sadece kullanabileceği ve satabileceği ürünleri aldığını söyledi. Tiffany, topladığı ürünleri internet üzerinden satıyor ve ayda 2000 sterlin gelir elde ediyor.

Çöpten toplayarak ayda 20 bin lira kazanıyor! ile ilgili etiketler Çöp ABD çöp konteyneri makyaj malzemesi kullanılmış elbise kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.