Çöpte bulundu

Muğla'da bir kişi çöp konteynerinde gördüğü çuvalın hareket ettiğini görünce polise haber verdi. Gelen ekipler, konteynerdeki çuvalda bacakları bağlanmış halde ve nefes almakta güçlük çeken bir koç ile karşılaştı. Tedavi altına alınan 4 yaşındaki koçun durumu ciddiyetini korurken, 2018 yılında Marmaris Belediyesi Mezbahası'nda kesilmiş olarak göründüğünü tespit etti.

Marmaris'e 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi'nde bir kişi çöp konteynerindeki çuvalın hareket ettiğini fark etti. Durumu polis ve zabıta ekiplerine bildirdi.

ÇUVALIN İÇİNDEN ÇIKTI 

Gelen ekipler, konteynerdeki çuvalda, bacakları bağlanmış halde ve nefes almakta güçlük çeken bir koç ile karşılaştı.

DURUMU AĞIR

Marmaris Belediye Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen koçun, karın bölgesinden darbe aldığı ve arkada bacaklarının tutmadığı belirlendi. Tedavi altına alınan 4 yaşındaki koçun, durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

KAYITLARDA KESİLMİŞ OLARAK GÖRÜNÜYOR 

Marmaris İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yatığı incelemede, koçun kulağındaki küpeden; 2018 yılında Marmaris Belediyesi Mezbahası'nda kesilmiş olarak göründüğü ortaya çıktı.

Çöpte bulundu

TEPKİ GÖSTERDİ 

Durumu haber alarak Rehabilitasyon Merkezi'ne gelen Marmaris Hayvan Hakları Derneği (MAHAKDER) Başkanı Tülay Yıldız, "Bu olay için, sadece 'Sözün bittiği yerdeyiz' diyebiliriz. Bir canlıya bunu yapmışlar. Dünyanın incisi dediğimiz güzide turizm merkezi Marmaris'te daha önce çöp poşetinde konteynere atılmış yavru keçi ve kedi de bulmuştuk. Ne yazık ki çok üzücü bir durum bu. Ölmek üzere olan hasta bir koçu alıp, çuvala koyarak vahşice konteynere atmışlar. Bu yapılan insanlığa sığmaz" dedi.

Çöpte bulundu ile ilgili etiketler Muğla Veteriner Çöp Marmaris konteyner temizlik işçileri koç bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.