Arjantin-Brezilya Copa America final maçı hangi kanalda?

Arjantin-Brezilya Copa America final maçı hangi kanalda? Copa America 2021 başladı. İki grup ve 10 takımdan oluşan turnuvada Arjantin, Brezilya, Şili ve Kolombiya gibi takımlar yer alıyor. Peki Copa America 2021 hangi kanalda?

Arjantin-Brezilya Copa America final maçı hangi kanalda?  Copa America 2021 hangi kanalda? Arjantin, Brezilya, Şili ve Kolombiya maçları hangi kanalda? Avrupa'da EURO 2020 heyecanı yaşanırken Amerika kıtasında ise Copa America heyecanı yaşanıyor. Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Copa America 2021 hangi kanalda yayınlanıyor?

Arjantin - Brezilya Copa America final maçı hangi kanalda?

Arjantin - Brezilya Copa America finali bu sabaha karşı TSİ 03.00'te başladı. Uruguaylı hakem Esteban Ostojich'in yönettiği dev final Haber Global'den naklen yayınlanıyor.

Arjantin - Brezilya ilk 11'ler:

Arjantin: Martinez, Montiel, Romero, Otamendi, Acuna, Paredes, De Paul, Lo Celso, Di Maria, Lionel Messi, Lautaro Martinez

Brezilya: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Renan Lod,, Casemiro, Fred, Paqueta, Everton, Richarlison, Neymar

COPA AMERİCA 2021 HANGİ KANALDA?

Copa America'nın Türkiye'deki yayıncısı belli oldu. Copa America 2021 şifresiz olarak Haber Global ekranlarından naklen yayınlanacak. Copa America yayını turnuvanın açılış maçı Brezilya - Venezuela karşılaşmasıyla başladı.

Copa America'da hangi takımlar var?

Copa America'da bu yıl 10 takım mücadele ediyor. Turnuvaya davet edilen Katar ve Avustralya'nın çekilmesiyle takım sayısı 12'den 10'a düştü.

Copa America grupları şu şekilde:

A Grubu: Arjantin, Bolivya, Şili, Paraguay, Uruguay

B Grubu: Brezilya, Venezuela, Kolombiya, Ekvador, Peru

Arjantin-Brezilya Copa America final maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler EURO 2020 copa america 2021 hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.