Çöp evde mahsur tutulan Cem'in annesinden şok iddia: Oğlu olmasını istiyordu!

Bursa'da çöp evde 1 yıldır mahsur kalan Cem Muhammed'in annesinden kız kardeşiyle ilgili şok bir iddia geldi. Anne Yasemin Acar, "Kız kardeşim Kamuran Pınar, oğlu olmadığı için benim çocuğumu kaçırıp sakladı. Hep bir oğlu olmasını istiyordu. Bu nedenle bu işler başıma geldi" diye konuştu.

Antalya Adliyesi'nde avukatı ile birlikte basın açıklaması yapan anne Yasemin A. 9 yaşındaki Cem Muhammet'i bir anne olarak kendisine verilmesi gerektiğini söyledi.

Annesi ölene kadar çocuğuyla her gün konuştuğunu, istediği her şeyini aldığını ifade eden Yasemin A., "Annem vefat etti. Cenazede çocuğum kaçırıldı ve darbedildim. Çocuğumu göremedim. Benim çocuğum hayatta kalabilmeyi başarmış. Benim için o önemli" dedi.

"EVET O BENİM ANNEM"

Kardeşinin ceza alması için çaba göstereceğini belirten anne, "Oraya gidip o kapıyı kırmasalardı benim oğlum ölebilirdi. Çocuğuma bana teslim ederken 'Anneni hatırlıyor musun?' dediler. 'Evet o benim annem' dedi." diye konuştu.

"Sokaktaki hayvanları kurtaran bir insanım. Bir adres olsa ben onu almaz mıydım?" diye soran Yasemin A., sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"OĞLUMU MUTLAKA YANIMA ALACAĞIM"

"Anne için yaşadıklarım kolay değil. Ben 3 yıl çocuğumun yerini bilmiyorum. Her gece dua ettim. Çocuğum için ayakta kaldım. Bundan sonra olana değil olacağı bakacağız.

Onun annesi benim ve hayatta bana ihtiyacı var. Sosyal hizmetler uzmanına 'çocuğuma kendim bakmak istiyorum' dedim.

Devletin sürecine saygılıyım. İnsanlar beni yargılıyorlar ama ben anne olarak 3 yıl savaş verdim.

Çocuğumun hayatta olması benim için önemli olan. Oğlumu mutlaka yanıma alacağım."

 

"ERKEK ÇOCUK İSTEDİĞİ İÇİN"

Kız kardeşinin erkek çocuk istediği için oğlunu kaçırdığını iddia eden Yasemin A, "Kendi kızını da eşinden yıllardır kaçırıyor.

Benim çocuğum akıllı bir çocuk. Yıpratılmasını istemiyorum. Bu aşamaları geçecek.,

 

'İNSANLARDAN EMPATİ İSTİYORUM'

İkimiz de çok güçlüyüz. İkimiz de ayakta kaldık. Çocuğum benim yanımda olacak. Her şey düzelecek.

Ben baştan bu yana kararlı olmasaydım 3 yılda ben aklımı kaçırabilirdim. İnsanlardan empati istiyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Çöp evde mahsur tutulan Cem'in annesinden şok iddia: Oğlu olmasını istiyordu! ile ilgili etiketler Bursa Anne cem muhammed çöp ev kamuran teyze
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.